BAD SHOPPING.

MONDAY: Idag var det tänkt att det skulle vara en bra dag. Men det är en väldigt dålig dag. Nu ska jag berätta varför. Det kommer komma lite positiva saker i slutet (jag ska ju trots allt bli journalist och på nyheterna m.m berättar det alltid "glada" nyheter i slutet så vi alla ska vara nöjda med oss själva där vi sitter i tv-sofforna)

MINUS - - - -!
- Kurslitteraturen jag fick för 100 spänn var fel upplaga (nu vet jag inte om jag kan använda den bok jag har köpt)
- Skulle på pincettjakt idag men det slutade i ingen pincet pga ingen service på Åhléns
- Skulle titta på Dr Martens idag vs Fryer boots på SkoUno men i butiken stod den sämsta butiksbiträdet jag någonsin träffat. BRYDDE SIG INTE OM KUNDEN, BAD, BAD, BAD! Och på alla personalsökeslapparna står det service är grymt viktigt. INTE FÖR DENNA BRUDEN ALLTSÅ.
- Alltså inga Dr Martens vilket resulterar i att jag får gå i mina Scorett skor som är väldigt snygga men jag får småsten i dom hela tiden!
- Nathalie Schuterman rean
- Kan inte gå på författarskolan pga semenarier
- Mitt.su.se är nedstängt jälva skit jag måste ju se vad vi ska ha för föreläsning ikväll

Okej det var alles tror jag.

PLUS + + + +!

+ Min pojkvän.
+ Min mamma som är klok och snäll.
+ Folk som ler mot en på tunnelbanan.


Okej därför är detta en dålig dag och en dålig shopping dag. Men jag skojar inte, affärsbiträdena i Stockholm är sjukt dåliga på service! På Acne till exempel, där borde de ju ändå fråga "behöver du hjälp" eller "säg till om du undrar över något" Men icke! Istället får man hasa dit själv och fråga och inte ens säger de HEJ när man kommer inannför affären. På Weekday H&M American Apparel och sånt fattar jag att servicen kanske inte är überhög men på Acne borde de ju ändå vara trevliga, speciellt för priserna de tar på sina kläder. Det ska ju vara en UPPLEVELSE att shoppa på Acne. Men tydligen inte i Stockholm!

Okej
Annars mår jag bra. Puss! Men vill dra bort.

pic via lefashion

Kommentarer
Postat av: joanna

åh jobbigt :/

2010-01-25 @ 16:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0