NEWTRENCH

trench Weekday, klänning Weekday, väska Balenciaga, skor Acne, Raybans
NEWTRENCH: Köpte en ny trenchcoat på Weekday häromdagen och är redan superförälskad. En riktig stark höstförälskelse är vad det är!  Så den invigdes redan på Popaganda i helgen. Nu är det måndag och på onsdag kommer Lisa hit och då ska vi se Patti Smith och på fredag börjar jag läsa konstvetenskap, som det kan gå.

V.WESTWOOD

VIVIENNE WESTWOOD: Såg denna dokumentär på Svtplay nyss, tänkte bara tipsa om den. Fantastiska Vivienne Westwood intervjuas. Hon vill påverka världen att shoppa mindre, ta hand om det vi har, säg nej till konstumtion, men ifall man ändå vill köpa något så ska man köpa Vivienne Westwood. Såklart! SE DEN. Länk: http://svtplay.se/t/102869/k_special

SKAUNE.

oldpic
SKAUNE: Åkte ner till Helsingborg iförrigår för att gå lite på Malmöfestival typ imorgon och hänga lite med min syster som precis flyttat hem från US.
Så hejhej

WEDDING IN RODEBJER

dress rodebjer, shoes surface2air, bag chanel
WEDDING IN RODEBJER: På min kusin Karins bröllop i helgen fick jag äntligen bära min Rodebjer klänning som har väntat hela sommaren i garderoben. Löve it!

4THAUGUSTIOUTFIT

klänning COS, skor FASR, kavaj H&M, väska Matthew Williamson for H&M, ring Acne
4THAUGUSTIOUFTI: Såhär såg jag ut när vi firade min mormors 84års dag, nu sitter jag och snurvlar i soffan. Åh vad jag ogillar att vara sjuk. Gillar docka att jag har dammat av min gamla Matthew Williamson väska som jag köpte i Paris.

HERNANDEZ CORNET

pic rodeo se fler bilder där!
HERNANDEZ CORNET: I torsdags assade jag Tekla på Hernandez Cornet vilket också var hur kul som helst. Nu är den intensiva veckan över med mode och bröllop och jag har blivit sjuk. Lovar att börja blogga mer igen drar mig själv i örat litegranna!

NHU DUONG

pics rodeo
NHU DUONG: Idag assade jag Tekla när hon stylade Nhus visning! Hur roligt som helst var det och extra roligt att min fina vän Sophia gick visningen (andra bilden) och söta Hanna också!
Imorgon börjar dagen redan klockan 06:00 med prepp till Hernandez Cornet så nu blir det ett avsnitt av Game of thrones. Nati

WHITEANDWHITE

klänning H&M, cykelshorts AA, väska Balenciaga, skor Nike
WHITEANDWHITE: Såhär såg jag ut i Malmö förra lördagen. Nu är jag tillbaka i Stockholm och denna vecka är heltokig med modevecka och familjebesök samt bröllop. Kom hem från en möhippa sent igår, men jag ee peppp!

3AMALMÖ

TRE BILDER SOM BLEV BRA: Mat på Moriskan, ölhäng hos Stu och kvällsmys på Debaser. Fin kväll.

RSS 2.0