damn.

FRIDAY: Idag har jag haft årets meckigaste dag, så jobbigt mögigt har den varit. Jag tänker aldrig åka till Södertälje syd iallafall för det var världens meck med fuckingskitpendeln.

Nu är jag på plats i Viken, Helsingborg och imorgon bär det av till Lech, Österrike!

Sen efter det ska jag bli duktigare på att blogga, je promise.

Bisou


LE FRIDAY MORNING PIC.


pic jak & jil BLOG

LE FRIDAY: HUR snygg är inte Frida Gustavsson på denna bild! Galet vacker. Jag googlade lite på henne för några dagar sen och vet ni hur gammal hon är? Typ sexton, något. SÅ LITEN.
Men fruktansvärt snygg.

Nu är jag hemma, igår var jag på Underbarabar något med mitt favoritgäng och idag ska jag åka hem till Helsingborg. För imorgon ska jag till Österrike för skidor en vecka yeeeeeeeeeeeehj!

Nu ska jag packa.
Bisous

JE SUIS BAD.


pic via knightcat

JE SUIS BAD WEDNESDAY:
FÖRLÅT. Eller jag vet inte vem jag ber om ursäkt till men antagligen ni lilla skara som läser min blogg. Jag är sämst just nu men jag orkar ingenting verkligen. BAD BAD BAD. Idag började jag jobba klockan sju. Igår hade jag en redovisning som blev helt fuckad och nu dör jag litegranna

Men i will return.
Snart.
Ska bara äta något först.

TÄNKTE BARA SÄGA GODMORGON.



TUESDAY: Hej och godmorgon! Sitter och pluggar gick upp vid kvartisex och är trött och hungrig nu. Skriver om Marx och Engels och Cohens teorier kontra Nozicks. Så himla trött på Cohen verkligen.
Idag är dödensdag och imorgon också men på fredag åker jag hem för att bege mig till les Alpes en vecka och åka skidor! SÅ SKÖNT
Ha en bonne journée så ses vi.
Bisous

TWO RINGS.




TWO RINGS: Dessa två beau ringarna köpte jag på H&M för ett tag sen, skalbaggeringen finally och den andra silversaken som jag tycker mutcho om!
Nu säger jag fuck you till skolan och går och handlar lite mat istället.

Bisse

JUST LIKE THIS.



pic via Signe/Milk

SUNDAY: PRECIS ja såhär vill jag se ut i vårsommaralltidförevigt! Jag är så förbannat trött på snön. Nu sitter jag och pluggar (iuh vad jobbigt det är) och ser snön falla som maniacs utanför fönstret.
Goddam snö nu vill vi ha vår. Fast först ska det bli skidåkning i Österrike en vecka, men efter det då kommer våren.
Tror jag.

BISOUS.

DÖR FÖRKYLNINGSDÖDEN.


pic via knightcat, beau beau Abbey Lee


FRIDAY MALADE:
Merde också jag har blivit täppt i hela näsan och huvudet känns det som. Jobbade hela dagen dock men det gick bra så fort man knarkar lite ipren och snyter sig bakom disken! Nu är Petter på afterwork och jag är hemma och spenderar tid med mina bästisar, det vill säga, Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda, och så ja dådå. Vi är ett perfekt kompisgäng.

Men jag är lite arg på en av mina "verkliga" kompisar, min fina Isafisabisa ska till Indien om en vecka och vara där tills maj, och hon överger mig i Stockholmslandet!
Men som tur är ju då att jag har SATC gänget, what would i do without them liksom

BISSES.

FRIDAY I'M IN LOVE.


pic lefashion

FRIDAY: Finally friday! Och snöstorm. Wiho, precis vad vi behöver ännu mera snö! Ledig hela helgen, så grejt!

Vendredi-bisous!

RANDIGT I LIKE.



RANDIGT I LIKE:
Total outfit, American Apparel samt Hopeskor.

AJ. Vad jag har ont i mina ben, som inte alls är vana vid att stå upp en hel dag, imorgon måste jag verkligen changea skor. Really badly.

Men nog om det. Min randiga tröja som säljs ett maniac på American Apparel, helt mjuk och skön och underbar. Skynda fynda!

Bisous

SHOES I LIKE.


pic via Emma Elwin

SHOES I LIKE: Jag vill ha TUNNA sköna LÄTTA SNYGGA SKOR. Som dessa från modekungen. Har så ont i mina fötter idag så mina fötter behöver verkligen skomassage iform av dessa skor (som om de skulle ge mina fötter massage, lite skämtsam försöker jag vara hehe.)
Men iallfall. Ruskigt snygga.
Nu slutar denna onsdagen för nu ska jag sova. Träning imorgon halvnio sedan jobb halvelva till halvåtta. Mon dieu.
Au revoir, bon nuit, et bisous.

SOME COLOR.


pic Garance Doré

SOME COLOR:
Oj vad detta var fint! Lyser upp en galet tråkig onsdag som sjutton. Tror jag ska titta in American Apparels strumputbud imorgon, för vi fick in värsta leveransen idag, massa strumpor! Kom och köp!

Nu ser jag och Petter på skidåkningen. Vissa tabbar sig som sjutton, vad besvikna dom måste bli, de tränar ju som galningar.
Crazy.
Bisses.

TUESDAYTODAYTUESDAY


le fashion

TUESDAY: Oj hej vad jag är trött. Har jobbat för första gången idag, så nu får alla som vill komma och handla av mig på American Apparel på Kungsgatan (jag kan inte lova att det går snabbt i kassan för jag försöker fundera ut nu hur den fungerar!) haha. Men det ska nog gå bra.
Sen seminarium från sex till nio så jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. SÅ TRÖTT. Nu ska jag sova.
Bisous
RIP ALEXANDER MCQUEEN AND HIS BELOVED SHOES.

I SÖNDAGS


I SÖNDAGS: Började dagen med en ros av min fina fina pojkvän.

Sedan gick vi på Mälaren och det var någon slags tävling där, typ vikingarännet eller något, det var roligt att titta på haha.

Världens bästa!


Jag gillar isen! Haha.

Och sen pizza och vin mmmmhmhmmh. Hemlagad pizza kan vara det bästa som finns! Och söndagen var helt underbart bra.

Nu ska jag dra mig, bisous en masse, bonne journée!

MONDAY FATIGUE.


Paris saknar jag som en galen kotok!

MONDAY FATIGUE: Jag har helt glömt det dära med tvättstugor. Inte för jag har bott i lägenhet förut (jo i Paris men vi ägde ingen tvättmaskin så det var bara att bege sig till tvätteriet och sitta där och läsa samtidigt som man tvättade, så relaxing!) Men vilket jobb det är! Nu har jag tvättat sedan sex och saker ska torka och sånt. Mon dieu. Jag vill inte låta som en bortskämd snorunge men jag låter nog som en nu, men den gången jag äger min egna lägenhet ska jag installera en liten tvättmaskin, no doubt!

Nu blir det thai mat och Skavlan med Petson. Bisous!
Imorgon blir bloggande bättre, promiso!

AT ALEXANDER WANG


lefashion

MONDAY: Denna frisyren syns hos Alexander Wang. Nu blir emoluggen det nya svarta! Wiho! Snyggt faktiskt. Nu måste jag dra mig!
Bisou

VALENTINES DAY.



HAPPY VALENTINES DAY:
En liten puss från mig och en underbar kossa får ni! Jag och Petter har gått på isen på Mälaren idag och vi är sjukt imponerade, men det är bara för vi är skåningar som aldrig har is hemma. Nu ska vi göra pizza. Om jag kan väcka Petter. Isvandringen och maten på Papa Deli tog musten ur honom, haha.

Bisous.

DENIM FOR DENIM OUTFIT!





DENIM FOR DENIM OUTFIT: Skjorta Gina Tricot, shorts Gina Tricot, scarf Acne, skor Zara


Jag har fått jobb! Är så megasjukligtglad så det inte är sant!!!!
WIHOOOO!

FRIDAY DREE HEMINGWAY.


pic Garance Doré

FRIDAY BEAU: Vackravackra Dree H.

Igår tyckte jag verkligen att det var väldigt tragiskt att A. McQueen hade gått bort. Och killen på tunnelbanan i tisdags precis innan jag skulle åka med den linjen. Usch usch usch usch.
Jag säger som många andra alltid säger men något jag själv säger alldeles för sällan, ta hand om er, var glada säg något fint till alla ni tycker om innan ni går, ja ni vet.

Bisses.

REST IN PEACE, ALEXANDER MCQUEEN.





pics lånade från dailymail.co.uk samt fashionflash

THURSDAY:
SÅ fruktansvärt sorgligt. Han kommer verkligen, verkligen bli saknad. Efter sig lämnar han en av de mest fantastiska vårkollektionerna någonsin och ett modehus och vad som händer med det återstår att se.

Au revoir Alexander McQueen, tu me manques déjà.

LES STRIPES.



LES STRIPES: NYTT linne från Acne som jag tyckte jag förtjänade (jag hade en massa anledningar, i can assure you!

Annars idag har jag haft en mycket intressant föreläsning om Kön och nu ska jag gå till bokhandel och köpa Simone de Beauvoirs "Le Deuxième Sexe" som betyder "Det andra könet" så får vi se vad som händer, i can assure you att den kommer nog vara hemskt bra.

WEDNESDAY SUNSHINE, NOT.


pic fashiongonerouge

WEDNESDAY: Underbara Natalia i a/w 2009 av Zoo.

Jag dör. Praktiskt taget. Idag hade jag träning med en personlig tränare på Sats. Vi tränade muskler jag inte ens visste om att jag hade och nu dör jag så smått. Men det blir nog bra i längden, eh, hoppas jag iallafall!
Nu ska jag in och träffa Isa som ska vara min guide i skoletandet, det vill säga om jag ens orkar gå någonstans haha, jag skakar i mina ben.

Bisous

NO SHOES.


pic knightcat

NOSHOES: Merde. Denna skoletandeeftermiddagen gick åt merdeskogen och jag vet inte alls vad jag är ute efter. Måste ha hjälp med mig! Och sen skulle jag ju ta mig till universitetet och då är hela röda linjen avstängd på alla håll, så ingen skola idag, merde på det också.
Nu äter jag pasta och mår rätt bra. Men det är enbart SATC förtjänst!
Bisses

BABABORINGTUESDAY


lefashionimage.blogspot.com

TUESDAY: Idag ska jag fixa något så tråkigt som pass. Jag måste ha ett pass tills typ om två veckor då jag ska till Österrike men ska flyga via Schweiz och eftersom Schweiz inte är med i EU så måste jag ha ett pass. DUMT. Men men. Det måste bli gjort i guess.
Sen ska jag köpa skor. Kanske. Ett par. Behöver att par grövre.
Bisou

NEWIE EARRINGS!



NEWIE EARRINGS
:Detta paret fyndade jag på Beyond Retro för typ 20kronor. Så värt det. Fast det är clips. Inte så värt det. Men what to do! Gillar dom iallafall!
Nu blir det lite film med Willy Smitthy.
Puss bis puss bis

SUNDAYDEAD.



Haggish

SUNDAY
: Idag har jag mått helt som jag förtjänar, absolut. Gårkvällen var hur bra som helst, massa vin och öl och bra musik och många kära vänner och det bästa av allt, grannarna klagade inte! Fast det kanske inte var det bästa. Nä det bästa är att våran lägenhet är så jävla bra. Det är det bästa. Nu står Petter och gör pannkakor, det är hans kall säger han. Vi har varit hos min farbror och kusiner och ätit middag och där bor världens sötaste hundvalp vid namn Haggish. Nu ska jag trycka i mig en pannkaka och sedan sova sova sova sova.

SATURDAY



SATURDAY: Har flängt runt på stan hela dagen, fy tusan vad jag ogillar Drottninggatan på lördagar haha.
Ikväll ska jag och Petter ha en vadvigillaröl-inflyttningsfest i lägenheten!

Ha en finfin helg så hörs vi snart. Nu ska jag peppa med Moneybro!
Bisous

FRIDAY HAIRCUT





FRIDAY HAIRCUT: Idag var jag på salong Deevi på Bondegatan och färgade mitt hår hos en extremt nice femme som heter Carin! Je suis très satisfait! Precis som jag vill ha det! Petter påpekade att det var lite grått och han hade inte kunnat göra mig mer nöjd!

Sen var jag på en arbetsintervju! Åh vad jag hoppas, hade varit så sjukt kul att få jobba där! Men vi får se.

Nu ska jag och Isa fika på Saturnus! Bisous

NEW HOODIEHOOD!







NEW HOODIEHOOD:
Hood, American Apparel, linne American Apparel, bh American Apparel
Gosh American Apparel j'taime!

Försökte blogga tidigare idag men blogg.se var förbannat segt eller om det var mitt internet, who can tell..
Men men. Imorgon ska jag upp tidigt för att gå till en frisör och sedan göra lite andra trevliga saker! Nu väntar jag på att Petter ska komma hem!
Puss godnatt (här ser ni förresten lite hur lägenheten ser ut, jag tycker hemskt mycket om den och vill inte alls flytta ut även fast jag vet att vi gör det redan i april! :( )
Bisses

THURSDAY


PIC stockholmstreetstyle

THURSDAY: Åh vad jag känner mig inte alls lika snygg som la femme på bilden idag! Och det blir ju inte lättare av att snön bokstavligen vräker ner utanför fönstret. Ska trotsa snön och gå barbent till stan! Moha vad säger du dådå?
Nu ska jag bege mig in till stan hela vägen till Hötorget och leta upp ett BodyShop då mitt bodybutter är slut, så tragiskt jobbigt!
Men ikväll blir det Facehunter på Kåken och det kan bli väldigt trevligt men jag har klädproblem och det är ju väldigt passande när man ska gå på ett event med en streetstylefotograf, men jag får väl helt enkelt gömma mig så jag inte syns, det brukar funka.

Puss et bisou på er!

TRUE BLOOD ADDICTED



TRUE BLOOD ADDICTED: Idag har jag nästan bara kollat på True Blood. Är helt färdig med säsong 1 nu, vill se säsong 2! Men vill inte vänta tills tv eller nått, jag vill se nu! Helt beroende. Det är nästan läskigt och jag blir lite rädd för mig själv. Men jag har hunnit med lite Cheap Monday mingel på Weekday också. Nu kommer Mathias hit och lagar mat åt mig och Petter, c'est super!
Bisous

LES STRIPES + OUTFIT





LES STRIPES + OUTFIT: Strumpbyxor från H&M Divided, tröja från MTWTFSS, skor Zara, halsband H&M

Där har ni mina nya strumpbyxor eller strumpebyxor som vi skåningar säger. Åh Skåne jag saknar dig! Hur mår du? Vad gör du? Snöar det? Stockholm hälsar.

Blev lite rödvins-sentimental nu. Bisous

CHEAP MONDAY A/W 2010



YESTERDAY: Ja igår var jag och tusen andra då på Cheap Monday visningen i Frihamnen!


Det var mycket grått och svart samt dova färger men jag gillade vissa saker iallafall. Men inget nytänkande direkt. Håret och stylingen var bäst, det gråa silverhåret och vita markerade sträck i ansiktet. Ska hitta en bättre bild!

fick Isa och Jakob sitta på front row!

Sen öl med Moa, Clara och Jakob!

Nu ska till skolan! Bisses


HI TO YOU ALL

TUESDAY: Mitt internet är så fucking segt att jag blir till ett maniac. Nu ska jag söka jobb! Men först lunch med Petter och sen fika med Isa och Märta. Men jobbsök jobbsök massa jobbsök.
Cheap Monday visningen igår! Det var roligt fast bäst var ölen efteråt. Bisous

MONDAY MORNING




MONDAY MORNING: Min morgon började med världens godaste jasminte och True Blood. Är helt hooked nu, ja jag vet att jag är sen!
Bisses

RSS 2.0