HEJ

HEJ: Kände mig inte så snygg i färg idag så det fick bli svart och vitt! Datorn kom tillbaka (nästan) lika fort som den lämnades in, det var inget fel på den. Nehepp. Annars har dagen spenderats i SVT:s kostymföråd med Tekla inför lördagens bravader, mycket spännande.

NEW JACKET.

jacka weekday, jeans cheap monday, boots acne, väska zara
NEW JACKET: Från Weekday.
Nu kommer bloggen vara lite borta ett tag, datorn ska in på lite fix.
SES SNART.
Kanske redan imorgon, Petter har ju faktiskt en dator.

SATURDAY

pic ffffound
SATURDAY: Igår var jag och assisterade Tekla hela dagen, här kan ni se några bilder! Det var så kul!
Idag har jag varit dötrött och spillt ut kaffe över hela Bakverket när jag och Petter var där och fikade. Ikväll kommer My och Rebecca hit och vi ska girltalka, det var ett tag sen.
Bon week-end!

SELFSERVICE


SELFSERVICE: Lara Stone i senaste numret av Self Service, très beau!

SUNDAYOU.

Boyfriends jacket, jeans cheap monday, boots acne, väska chanel och sunnies localfirm
SUNDAYOU: Såhär såg jag ut i söndags. Idag såg jag typ likadan ut minus bootsen som byttes ut till converse!

MULBERRY

MULBERRY: Fick dessa fina lookbooks av Tekla i förra veckan och nu sitter jag och trånar efter varenda väska. Men det är en annan historia!

KATE MOSS SMOKIN'.

bild härifrån

KATE MOSS SMOKIN': I DN söndag kommenterar skribenten Kate Moss när hon röker en cigarett på LV visningen i Paris förra veckan. I England rasar tydligen skribenter över detta och tycker att Kate borde kallas för Kate Mess istället för Kate Moss. Jag själv blir inte provocerad, jag tycker cigaretten är snygg, för jag tycker nästan alltid att cigaretter är snyggt (om det är med rätt person såklart, tanter utanför väla köpcentrum är ju inte så snygga). Som i filmen som min pojkvän alltid pratar om, Coffee and Cigarettes. Eller hur Julianne Moore röker i A single Man.
Då är det snyggt! Och det tillhör Paris.
Men samtidigt, enligt artikeln, så har fler och fler unga tjejer börjat röka, vilket såklart inte alls är bra! Men jag tror inte, att dessa unga tjejer blir inspirerade till att röka från en film eller en visning, att man börjar röka beror på något helt annat.

OUTFIT

kjol american apparel, kappa acne, boots acne, väska zara, tröja monki
OUTFIT: Såhär såg jag ut när jag och Petter åt lunch på Gildas häromdagen. Det var en solig och blåsig dag och idag är det typ samma väder, så jag tror jag ska sätta på mig samma kläder. För idag ska jag fika med My på La Petite France och sedan ut till Hökarängen för tjejkväll hos Adrienne.

TULIPS

TULIPS: Efter tentan gick jag till granit, köpte en vas sedan vidare till en blomsteraffär och köpte tulpaner. Som en liten belöning till mig själv!
(Jag har fått tulpanerna att stå mer ihop så ni vet)

AN OLD FAVORITE
A OLD FAVORITE: Från MQ. Idag är en annan bra tvdag, greys började igen, även fast jag har tappat det lite. Vart tog Lizzie vägen?PINK PANTS

'

PINK PANTS: Nya från Weekday, gillar att de är lite rosaglittriganågot. Och att de är världsköna, det är ju alltid ett plus. Ett annat plus är DhW ikväll på femman, åh vad jag har längtat!

MATILDA
MATILDA:
Igår hade alla Matildor namnsdag. På wikipedia beskrivs namnet såhär: "Matilda eller Mathilda är ett kvinnonamn med tyskt ursprung som betyder styrka och strid (fornhögtyska Mechthild[1]). Namnet är också en sammansättning av fornnordiska namnet Hild."
Känns ganska bra att heta Matilda.

SUNLIGHT.

SUNLIGHT: Igår var det sol i Viken. Idag flyger jag hem till Stockholm.

HOME.

bild från i somras.
HOME: Har landat hemma i Viken. Skåne bjuder på ett riktigt skåneväder hemsk blåst och massa duggregn, men det gör ingenting. Kan inte riktigt bestämma mig vad "hemma" är för mig. Viken är ett hem, Stockholm är ett hem och till och med när jag landar med fötterna på Paris gator så känns det som hemma. Doften.
Åh jag saknar Paris. Men nu är jag i Viken och har en svart lurvig hund som blir glad varenda gång jag kommer ner från övervåningen, det är himla fint.

ALEXANDER MCQUEEN FALL 2011

ALEXANDER MCQUEEN FALL 2011: Igår visade Alexander McQueen/Sarah Burton upp sin vinterkollektion. Jag tycker den är fantastiskt vacker. Påmminner mig om Svansjön, kanske är det Burtons inspiration? Med den vita svanen och den svarta. Jag tycker Burton gör ett fantastiskt jobb på McQueen för alla är väl överrens, hon fick en väldigt svår uppgift, då Alexander McQueen var en konstnär som världen inte sett på mångamångamånga år.
Älskar denna look med snörningen framtill.
Vit svan möter svart svan
Frida Gustavsson avslutar, i den vackraste klänningen jag någonsin sett. Den vill jag gifta mig i och dö i. Och då hade jag varit så lycklig!
Jag är väldigt McQueen frälst.

SUNSUNSUNSUN!

kappa Acne, jeans Cheap Monday, Converse, Halsduk Zara, solglasögon Local Firm

SUNSUNSUNSUN: Våren tycks ha kommit till Stockholm! Iallafall ljuset.

RODEBJER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

RODEBJER ÅÅÅÅÅÅÅÅH: Vill ha allt detta från Rodebjer. Synd att det är för dyrt för min budget. Tror det får bli den blå. I en liten marspresenttidigfödelsedagspresent till mig!

OUI OUI VENDREDI

soon newyork
OUI OUI VENDREDI: Åh så trött efter en lång dag men ack så rolig den har varit!
Har assat denna stylist hela dagen, hon är så grym. Check out her work. Nu pizza och anderssons starköl (ja den heter faktiskt så)

GAGA LALA

tfs

GAGA LALA: Hej och hå jag är så trött. Har hängt i Kista Galleria heela dagen och assisterat en stylist. Himla roligt och imorgon ska vi tillbaka dit igen! Lady Gaga är fab iallafall.
Men nu ska jag sova. Har precis pratat med Telenor om min sjukt höga räkning vilket jag fattar nada av, visade sig att jag har betalat typ 200 extra för tjänster jag aldrig använder. Haha. Jag är så lost i abonnemangsvärlden önskade att jag hade en proffspåabonnemangkompis.

FOODFOOD: Jag och Petter gick till Urban Deli igår och firade livet litegranna.Söt pojkvän funderarRyggbiff fick det bli! Så magiskt gott. Gå till Urban Deli och ät! Eller vandra i deras sjukt mysiga mataffär. DOIT.
(Min blogg ser lite knasig ut i google chrome, ignorera det om ni kan)

YESTERDAYo.

klänning Zara, kofta second hand, halsduk Zara, väska Miu Miu, boots Acne
YESTERDAYo: Igår såg jag ut såhär när jag sprang runt runt runt hela stan och åt middag med min pojkvän.
Så det var ganska trevligt att se ut såhär då!

RSS 2.0