INFLYTTNINGSFEST Á MALMÖ


SATURDAY: Inflyttningsfest hos Rebecka, Dansken och Gustav! Här är Lisa i sin nya übersnygga frisyr och Gustav!

Luc!

Sanna!

Okej det blir tyvärr inte en bättre bild på mig än såhär..

Hampus

Le love!

Nu är le boyfriend här och vi ska mysa.
Bisous en masse dear friendos


THE DRESS


pic topshop


MONDAY: Denna klänningen vill vill vill vill vill jag ha, har allt jag tycker om, långärmat, svart, markerade axlar, urringning i ryggen, okei give me!
(Nu blev detta en hint till alla som ska köpa julklapp till mig, hint hint hint!)

Bisous

LAST NOVEMBER


pic le fashion

MONDAY: Idag är det sista november och imorgon första december. Jag är så trött då jag inte kunde somna igårkväll och bara låg och tänkte en massa på jobbet, skola, Stockholm, lägenhetsletande i Stockholm, nyår, Paris, pengar, kläder, julklappar osvosv. Julklapparna ger mig ångest då jag inte vet vart jag ska börja men jag vet att jag inte vill köpa mina julklappar i Helsingborg. Måste åka till Malmö men när, oj vad jag är omständig.
Jag vill bara gömma mig under en stor hatt och en tjock kappa som ovan och försvinna så kan väl någon fixa julklapparna åt mig?
Merci!
Bisous

SÅ HIMLA TRÖTT.


pic via knightcat

SUNDAY: Så snygg bild och så himla trött är jag alltså. Halsbandet give me yes please merci. Så ja igår var helt galet och idag har jag varit på julskyltning i Helsingborg. Så äckligt och stört mycket folk men fint. Nu ser jag Troja på trean som egentligen är en kass film och Brad Pitt är INTE snygg i den, dock Eric Bana mmhm! Och Orlando Bloom är värsta mesen men det visste vi väl redan.
Vi hörs imorgon lovers.
Bisous en masse bon nuit!

SATURDAY


pic via Ebba

SATURDAY: Bonsoir! Nu sitter jag i Lund och ikväll blir det en inflyttningsfest i Malmö hos kära Rebecka, Dansken och en herre vid namn Gustav! Det blir supermegabra (vill ha K. Moss looken men det går nog ej får försöka med min wannabe look)
AU REVOIR!
BISOUS

COSY FRIDAY


pic lefashionimage.blogspot.com

FRIDAY: Oj vad jag måste skaffa ett mörkrött läppstift, dö dö snyggt.
Nu ska jag åka hem till loverboy och mysa hela kvällen. Ska faktiskt bli himla bra.
Fantastiskt. Kanske inte fantastiskt men ganska nära.

Bisous!

THURSDAY OUTFIT : LE JACKET!




THURSDAY OUTFIT LE JACKET!: Kavaj second hand köpt av finaste Lisa, jeans Åhléns, skor Scorett, halsduk Monki, väska Miu Miu

Så nöjd med kavajen! Fick köpa den av Lisa för hon skulle sälja den! Très satisfait!

TWO RINGS


pic Linn Gustavsson!

FRIDAY: Hos snygga Linn fann jag denna bilde på två sjukligt snygga ringar, båda från H&M! Skalbaggeringen tror jag dock kommer ut först i vår men den andra kanske redan finns i butik?
Idag skulle jag ju egentligen ha klippt mig med kära Jesper är sjuk. Trist!
Bisous

JE SUIS BAG-SAD


pic balenciaga.com

THURSDAY: En väska jag aldrig kommer att sluta drömma om är Balenciaga City. Åh give me. Eller inte den kostar hur mycket som helst och jag blir hur ledsen som helst. Its bag sad.

(Idag gjorde jag så att två proppar gick när jag julpyntade, nu har jag fått strikta order om att inte röra lampor och eluttag haha kanske därför jag är bag-sad)
Bisous!

3PICSÁBLACKANDWHITE.





THURSDAY: Je suis un poser, je sais!
Men jag gillar det. Såhär hade jag typ ett ut om jag var korthårig á la Greta, jag gillar det. Fast jag kommer aldrig våga haha. Jag är en sådan fegis när det gäller mitt hår men det kanske alla är?
Idag blir det lunch x2 först med Petter och sen med Rebecka (jag ska förstås inte äta två luncher utan bara sällskapa på det första)
Au revoir!
Bisous

LE COUPLE


pic stockholmstreetstyle.feber.se

WEDNESDAY: Så snyggt bar. Le couple. Bara så där. Bisous

le tuesday outfite





LE TUESDAY OUTFITE: Halsduk från Monki, pannband från MQ, jacka Acne skor Hope och väska Miu Miu.

Haha jag tyckte det var väldigt roligt att ta dessa bilder igår med Lisa, det var faktiskt väldigt roligt. Utanför Folkets Park!
Bisous

CHRISTMAS DRESSES?

1

2
3
4
4b
5
pics Acne Online Shop


WEDNESDAY:
Kikar runt på julklänningar och nyårsklänningar. Jag älskar julen men ogillar nyår men den femte klänningen vore ju så grymt perfekt till nyår. Även fast jag tänker bojkotta det lite i år på något sätt, men vet inte vad än!
Men en vit klänning på jul? Hm, vitt är fint men frågan är om jag är snygg i det, Lisa har dock sagt att jag är snygg när jag är blek haha. Annars finns ju alltid svart. Svart på julen, ja kanske inte världens bästa färg man ska väl vara röd.. Men fuck det och var svart istället.
Måste förbi Acne i Stockholm i december alltså.

Bisous en masse (jag vill ha snö men det bara regnar)

AWAY AGAIN


pic Matt Irwin via http://anywho.cover.dk/


TUESDAY: Georgia Jagger är så förbannat snygg så jag dör och jag målade precis läpparna exakt lika rött som hennes men utan lika fantastiskt resultat... Haha. Men nu åker jag igen, det blir mys hos loverboy
Bisous


NEWNEWNEW: ANNA FALCK HOLLY




TUESDAY: Igår fick jag en förtidig julklapp av mamma, en blusnågot från Anna Falck Holly som vann årets Fresh Fish på Göteborgs Modemässa och säljs nu i utvalda exemplar på MQ!
Så himla fin och jag är så himla nöjd!
Nu blir det Maalmööö.
Bisous

VIVE LA SATURDAY!


Förfesten började hos denne unde man Ludde

Maine boyfriend och Oscar

Fina paret Ville och Matilda på Dahlberg

Underbara Louise på Dahberg

Och jag i min gamla Acneskjorta!

Lördagen var fab och jag vill göra om allt igen!
Nu blir det Fashion.
Bisous en masse!

BLACK AND WHITE TO DIE FOR


pic monki via sannaknows


MONDAY:Tittade in på en av mina favoriter, Sannaknows och upptäckte där att Monki har så mycket snyggt just nu, speciellt den svarta blusen som jag måste kika på när jag är i Malmö i veckan! Åh Lisa finns den på Monki? Och blazerkavajen är också to die for men liksom den kommer alla ha. Eller något. Nu ska jag cruisa in till stan och köpa lampor!

MONDAY CUT


pics stockholmstreetstyle.feber.se

MONDAY CUT:
På fredag ska jag klippa mig och färga och sånt och jag är grymt sugen att bli blond á la Elsa Sylvan men det är ju tyvärr inte så passande då jag är mörk i botten och det lär bli en läskig utväxt. Men jag vill! Sedan älskar jag den allt-hår-bakåt-höga-hästsvansen grymt mycket. Så snyggt!

BONNE NUIT SUNDAY!


beau Lara


SUNDAY: Igår hade jag en fab kväll, helt sjukligt bra med en massa vin och öl och dans. Idag mår jag som jag förtjänar i guess men det gör inget, är lycklig ändå! Men jag orkar ingenting så nada blogg idag liksom.
Men imorgon är det måndag och då börjar livet igen, idag försvinner det lite till tröttlandet.
Bisous
på er
Je t'aime!


pst. Glöm inte bloglovin!

LE FRIDAY OUTFIT!




LE FRIDAY OUTFIT:
Jeans Åhléns, skor Hope, väska Miu Miu, halsduk H&M, jacka second hand!


Je suis une poser! Så himla posig!
Nu är jag lördagspepp och vi peppar mera med Name the Pet!
(Rim?)
Bisous!

SATURDAY BEAU!


pic via Le fashion


SATURDAY-BEAU: Så himla mysig morgon. Älskar lördagar och speciellt idag när det blir julmarknad på Sofiero och sedan grym utgång ikväll! Åh så pepp! Problemet är kläderna men det löser väl sig, som alltid! Nu le shower!

Bisous en masse

FLÄTA!


pic via underbara lisa c


FRIDAY:
Åh vad jag hade velat fläta mitt hår sådär ikväll/imorgon/idag men jag kan verkligen inte. Jag blir trött och arg och frustrerad över att jag är så förbannat dålig på frisyrer. Blir arg varenda gång jag ser Frida Fahrmans perfekta frisyrer (jag gillar dock Frida men hon är så himla duktig på det så ni fattar åh men tycker om henne) Ja men iallafall, övning ger färdighet sägs det men jag tror inte det stämmer när det gäller mig. ÅH!

Annars har dagen varit bra, druckit kaffe med André mfl på Koppi.
Bisous en masse

DAUL KIM.



pic via fashionflash o jak&jilBLOG.

FRIDAY: Sorg, sorg, sorg.

FANCY SOME COMME DES GARÇONS?







PICS très bien shop

THURSDAY: Comme des Garcons play på Très bien shop! Cravings deep cravings, kanske julklapp? Himla enkla och fina! Men lite dyra. Som allt nu för tiden! Lämnade in min kamera idag för lagning (hoppas,hoppas) får låna mammas så länge. Nice shitty.
Bisous en masse ma dear dear friends!

PURE PERFECTION I-D!


pic via aperfectguide/fashionsquad


THURSDAY
: Pure perfection cover. Åh vad jag tycker om att Eva Herzigova, Helena Christensen och Claudia Schiffer möts igen och de är vackraare än någonsin!


SOMEDAY OUTFIT


pic Ludde Holtenäs
SOMEDAY OUTFIT: Jacka, Acne, väska Miu Miu, skor Hope, halsduk H&M



WEDNESDAY: Jag är fortfarande obeskrivligt ledsen för min kameras tragiska död. Den föll i stengolvet och går nu inte att starta! Mitt liv är över, så himla miserabelt. Imorgon ska jag gå till Expert och fråga om de kan laga den, kanske ge mig en ny? Men skulle inte tro det, den är två år gammal. Åh fucking skit.
Nu åker jag in och äter middag med Emelie och Erika, något som är himla bra iallafall.
Puss puss puss bisou.

SAD,SAD,SAD,SAAD!

WEDNESDAY: Min kamera dog precis och jag är så ledsen. Jag köpte den för två år sedan så någon garanti är det inte att tala om, jävla fucking skit! Hur ska jag överleva åh skit skit skit skit.
Och mitt humör blir inte bättre för att det regnar och blåser. ÅH SKIT.

NEW NEW NEW COAT!



NOUVELLE: Idag fyndade jag denna rutiga kavaj något med markerade axlar och för guldknappar 40 kronor på Loppan! Grejte!
(Loppan ligger i Höganäs för den som vill besöka)
Nu blir det mys med loverboy.
Bisous

BREAKFAST AT SANDRAS!




TUESDAY:
Idag svängde jag förbi min finfina vän Sandra och åt frukost med henne innan hon skulle jobba. Vi drack kaffe ur sjukt fina koppar. Ska alltid dricka kaffe hur fina koppar, livet blir nog lite roligare då, heh. Bisous

Pst!
Ni glömmer väl inte att
Följ min blogg med bloglovin!!!!!!

c'est très important!

LA INSPIRATION TODAY.


pic via le fashion

TUESDAY:
Åh perfekt tisdagsinspiration! Idag var jag uppe med tuppen och har hunnit äta frukost med Sandra och köpa två tavlor på loppis! Très satisfait!
Bisous

FALLING IN LOVE IN TIME FOR CHRISTMAS



MONDAY SONG: När man längtar till jul så är det denna låt man ska lyssna på! Dålig kvalitet je sais men kolla den på spotify annars.
Moneybrother & Jerry Williams Falling in love (With christmas time)
Bisous

SATURDAY OUTFIT, WRAOM!




SATURDAY OUTFIT:
Tröja från MQ, leggins från Gina Tricot, halsband från Indiska (j'aime!) väska från Chanel!

Såhär såg jag ut i lördags då det var drinkar och öl på Dahlberg för att avslutas med korv på Petters. Halsbandet köptes på Indiska i fredags och jag tycker hemskt mycket om det!

Bisous

BODY CRAVINGS!


pic via glamour

MONDAY: Åh vilket fint samarbete ändå. Bodyn i mitten är to die for och jag kan knappt vänta tills det blir 5 december!

ACNE ATACOMA!


pic söta söta Maria/Vanillascented


SUNDAY:
Åh sundaycravings big time, Acne Atacoma skorna får jättegärna komma hem till mig som om det är någon som vill skänka dem till en sko-älskade tjej som lovar att ta väl hand om dem och älska dem dag ut och dag in så tveka inte! Jag tar emot dem!

Åh.
Bisgodnachten.

LE WE-KEEND!


Jazz på Koppi

Jag hade min röda basker som jag köpte i Paris

Jag åt världens godaste mat någonsin, tortelini, kantareller, parmaskinka, pesto, broccoli och avocado åh så sjukligt gott!!

Öl på Dahlberg


Söndagsmys med brasa

Med gryta och..

och glass!


Fab we-keend!
Bisous


BIRTHDAY-SUNDAY



SUNDAY: Idag fyller min syster 22 år! Så hon kommer hem så ska vi äta gryta och elda i kaminen!
Grattis fina!

Bisou

GUCCI FLORA!




SATURDAY:
Igår kom jag hem och då låg denna fina box på bordet! Flora by Gucci och den luktar mmmm!
C'est wonderful!

SOMETIMES SATURDAY


pic Ludde Holtenäs

SATURDAY: Nu sitter jag här i min favorit position (sängen haha) och reflekterar. Lite senare ska jag gå och lyssna på jazz. Igår hade vi överraskningsmiddag för Erika hos Emelie. Erika har varit i Australien i ett år och igår såg vi henne för första gången på ett år! Och det var helt underbart haha. Och allt blev som vanligt fast ändå annorlunda.
Åh! Helt fantastiskt var det. Jag är himla glad just nu.

YESTERDAY OUTFIT!





YESTERDAY OUTFIT:
Klänning som jag köpte för ett tag sen från Gina Tricot, halsduk från H&M, skor från Hope, ring från Indiska och väska från Miu Miu.
Bisses!

!NEW BLOG NEW BLOG NEW BLOG LA PETITE M LA PETITE M!


pic Ludde Holtenäs

FRIDAY NEW BLOG: Hej alla fina! Nu byter jag blog igen, ja fast typ samma namn bara en förkortning till lapetitem!
Ingen kom ihåg lapetitemidinette så nu gör jag det enklare för er!
Så vi kickar igång fredagen med en ny blogg det tycker jag är bra!
Grosses bisses!

J'aime BLOGLOVIN!

Följ min blogg med bloglovin!!!!!!

RSS 2.0