BEAU BEAU DRESS


pic via niotillfem

SUNDAY: I die. Så sant är det. Elsas klänning är så himla vacker! I den klänningen hade jag velat leva alla mina sista dagar i!




FINALLY!


pic lefashionimage

FINALLY SUNDAY:
Äntligen bor vi i lägenheten på Lilla Essingen och det är hur mysigt som helst. Igår var dödensdag dock jag dog i trafiken, rekommenderar alla att aldrig köra bil i Stockholm! Redan självmordet ju.
Nu ska jag in till stan och mysa med Isa.
Bisous

BABADAM YESTERDAY OUTFIT







BABADAM YESTERDAY OUTFIT: Tights American Apparel, kappa Acne, skor Zara, random halsdukar, Miu Miu väska

ÅÅh jag är så sugen på att gå ut. Så typiskt att man ska vara det dagen innan man ska flytta och dagen innan man ska köra bil på morgonen. Absolut inte en bra dag att vara sugen på att gå ut liksom. Jag kan inte vänta tills imorgon! Men det får jag snällt göra. Jag får väl vara den som röstar på Elin Kling då alla andra är på Elle-galan (hehe)
Bisous

FRIDAY J'AIME!



FRIDAY: Åh äntligen fredag! Fast min fredag blir ju inte så värst spännande. Eller jo. En fika med Matilda som är på besök i staden men ikväll blir det typ.. Lets Dance. För jag ska upp tidigttiidigt imorgon för flytten. Men jag är ändå glad. För det är fredag.

Parisbild! När jag hälsade på Sandra förra hösten. ÅH PAARIS!

LACKLACKLACK!



LACKLACKLACK: Nytt nagellack från Urban Outfitters! Två för 90, helt perfekt ju.
Nu blir det föreläsning och sen öl med Isa. Är så grymt sugen på öl. Gosh my gosh.
Bisous!!

Ps. Jag har köpt världens snyggaste randiga strumpebyxor. Sjukt grymma. Köpte två par ifall de går sönder. Bra att stacha upp lite.

THURSDAY JANUARY.


pic Garance Doré

THURSDAY: Jag vill se ut sådär idag! Simpelt snyggt fotat av min favoritbloggare.
Nu ska jag åka in till stan och möta upp min mamma som kommer hit idag! Det ska bli nice att få lite dyr lunch haha.
Jag var precis ute och gick en evighetslång promenad och vadade genom snön, men det var ganska härligt. Speciellt när man träffar rara damer med söta hundar och pratar lite om vädret och önskar en bra dag och går vidare. Det är fint.

Bisous!

NEW TIGHTS!



NEW TIGHTS:
Igår köpte jag dessa batikmönstrade tightsen på American Apparel. De ser ut såhär dådå



Och såhär. SÅ fantastiskt sköna, tänker aldrig ta av mig dom! Eller jo. Jag ska ju faktiskt det.



I denna röran bor jag. I min mammas gamla rum (jag bor förtillfället hos min mormor) Men på lördag flyttar vi in i lägenheten! Can't wait!

Bisous

SATURNUS AVEC ISA.


WEDNESDAY: Jag trotsade snön och alla dessa vindar (som jag inte har saknat) och tog mig till Saturnus!

För en fika med min fina Isa som snart ska åka till Indien och vara borta i en evighet!

Och ja jag testade kanelbullen och ja jag använde bestick och nej jag åt inte upp den!
Men förövrigt så var Saturnus ett underbart litet franskt café som jag tänker återvända till flera gånger om!
Bisous en masse

PINK!


pic via fashionsquad

WEDNESDAY
: Pink lips, j'aime. Så himla snyggt! Fin hårfärg också. Är så DÖDSTRÖTT på mitt hår, bajsinödigt är det. Vet inte om jag ska bleka håret mera eller färga det mörkare. Hmm. Och vet inte vilken frisör jag ska till i Stockholm? Och jag kan inte vänta tills början på mars och gå på Larsson & Lange, för det är ju det jag faktiskt vill egentligen.
Åh mon dieu. Jag skulel ju ut och jogga idag, röra på mig, vilket jag inte gjort sedan jag flyttade. Så blev det SNÖSTORM. Nej jag tror det får bli världens största kanelbulle på Saturnus med Isa istället (bra skit!)
Bisous en masse.

SUNDAY OUTFITE




SUNDAY OUTFITE: Jeansshorta från Gina Tricot, fodralklänning från American Apparel, skor från Zara
Detta hade jag på mig när jag tjallade runt i stan och åt pannkakor i söndags!

Nu blire bio!
Bisses

ABOUT NATHALIE SCHUTERMAN SALE.

TUESDAY: Hej im alive om man säger så. Men datorn dog igår! Tror den sjunger på sista versen faktiskt (pik till mamma) fyller ju 20 i april, kanske blir en ny då? Heheh. Men i alla fall. Idag har jag haft bra shoppingupplevelser. Biträdet på H&M önskade en bra dag (wow!!) och biträdet på Shock var hur gullig som helst. Och de på American Apparel på Hötorget är också väldigt trevliga. Men Nathalie Schuterman rean.
Igår var jag inne på den, 70 % lockade samt lönen hade ju precis kommit. I Elsas Mode beskriver Sofi Fahrman så fint när Elsa blir av med sin NathalieSchutermanoskuld. Jag blev inte av med min, ville inte bli av med min, det var ju typ som att bli utsatt för våld av alla shoppinggalna mammor från Östermalm och hela modebloggseliten. Det var ju hur sorgligt som helst! Vackra kläder från Lanvin och Miu Miu samt YSL låg och skräpade i smutsen på golvet. Skokartonger med vackra skor låg slängda överallt, folk slet i kläder som man bara ska känna med fingertopparna på. Så tragiskt. Och alla gick därifrån med en plastpåse. Inte ens papper. Hm. Nej jag gillade det inte alls. Jag förstår 70 % på plagg som kostar över allas förmögenhet (typ) är extremt lockande, men det fina i att köpa ett fint plagg, är att få det i silkespapper och i en fin papperspåse eller ännu hellre en i tyg som på The Kooples i Paris. Jag kommer säkert bli av med min Nathalieschutermanreaoskuld men inte just nu. För igår var det bara tragiskt.

Okej hej! Men iallafall. Ikväll ska jag på bio! Snabba Cash och Joel väntar. Och igår berättade en kursare till mig att hon bodde granne med Joel Kinnaman när hon var liten, jag dog ju lite smått där.
Bisous!

pic via lefashion, j'adore!

BAD SHOPPING.

MONDAY: Idag var det tänkt att det skulle vara en bra dag. Men det är en väldigt dålig dag. Nu ska jag berätta varför. Det kommer komma lite positiva saker i slutet (jag ska ju trots allt bli journalist och på nyheterna m.m berättar det alltid "glada" nyheter i slutet så vi alla ska vara nöjda med oss själva där vi sitter i tv-sofforna)

MINUS - - - -!
- Kurslitteraturen jag fick för 100 spänn var fel upplaga (nu vet jag inte om jag kan använda den bok jag har köpt)
- Skulle på pincettjakt idag men det slutade i ingen pincet pga ingen service på Åhléns
- Skulle titta på Dr Martens idag vs Fryer boots på SkoUno men i butiken stod den sämsta butiksbiträdet jag någonsin träffat. BRYDDE SIG INTE OM KUNDEN, BAD, BAD, BAD! Och på alla personalsökeslapparna står det service är grymt viktigt. INTE FÖR DENNA BRUDEN ALLTSÅ.
- Alltså inga Dr Martens vilket resulterar i att jag får gå i mina Scorett skor som är väldigt snygga men jag får småsten i dom hela tiden!
- Nathalie Schuterman rean
- Kan inte gå på författarskolan pga semenarier
- Mitt.su.se är nedstängt jälva skit jag måste ju se vad vi ska ha för föreläsning ikväll

Okej det var alles tror jag.

PLUS + + + +!

+ Min pojkvän.
+ Min mamma som är klok och snäll.
+ Folk som ler mot en på tunnelbanan.


Okej därför är detta en dålig dag och en dålig shopping dag. Men jag skojar inte, affärsbiträdena i Stockholm är sjukt dåliga på service! På Acne till exempel, där borde de ju ändå fråga "behöver du hjälp" eller "säg till om du undrar över något" Men icke! Istället får man hasa dit själv och fråga och inte ens säger de HEJ när man kommer inannför affären. På Weekday H&M American Apparel och sånt fattar jag att servicen kanske inte är überhög men på Acne borde de ju ändå vara trevliga, speciellt för priserna de tar på sina kläder. Det ska ju vara en UPPLEVELSE att shoppa på Acne. Men tydligen inte i Stockholm!

Okej
Annars mår jag bra. Puss! Men vill dra bort.

pic via lefashion

PANCAKES!




SUNDAY PANCAKES: På Odengatan, café Noco, mmmmmmmmmmmmmumma!
Nu blir det mera mumma med Joel Kinnaman (vilken tur för alla svenskor att han är på tv varenda söndag!) Filmerna är crap men han är jummy.

PRADA MY FANTASY



pic via caroline/feber

SUNDAY:
Åh jag är så förbannat trött på mitt hår. Varför klippte jag det kort? Eller ännu bättre varför uppklippt? Galet dåligt. Jag menar på vintern faller det ändå platt hur mycket man stylar och jag pallar aldrig styla. Merde! Sedan är utväxten trist också haha.
Jag vill ha långt hår igen. Eller iallafall lite längre. Typ som denna fantastiska Prada kampanj, jag hade velat ha flickan på övre bildens hår. C'est fantastique!
Söndagen har varit bra iallafall, pannkakor en masse!
Nu är jag pank men det är lön imorgon! WIHO!
Bisous

FREDAGSFIKA!




FRIDAY:
Lunch/fika med Moa på ett litet fik på Söder som jag inte kommer ihåg vad det heter..


Men det såg ut såhär! Himla mysigt.
Nu blir det vin med Jacob på Kulturhuset

Godnatt och trevlig fredagkväll!
Bisous

MCQUEEN SNAKES


PIC via hotspot

FRIDAY: J'aime! Creepy kampanj men ändå helt fab, fast man kan ju tänka sig att Raquel Zimmerman måste ha varit livrädd!
Fast sjukt snygg är den ju. Vad gör man inte för le mode (eller le cash kanske man skulle säga)?

Nu ska jag duscha och sedan ta mig in för en lunch med min fina vän Moa.

MUSEUM OCH TORSDAGSVIN!


THURSDAY: Idag tog jag tag i min vän André så drack vi morgonkaffe


Sen gick vi i Stockholm


För att gå på Moderna!

Men vi struntade i det och tog en lunch med torsdagsvin istället! Mycket bättre.
Så himla gott.

Fin torsdag, merci! Nu ska jag åka på föreläsning! Bisous

FASHIONFLASH + ADORABLE NECKLACE



PIC fashionflash

WEDNESDAY: IDAG fingrade jag på detta halsband på H&M men gick inte hem med det, däremot gjorde fina Karoline det och nu ångrar jag mig! SÅ SJUKT HIMLA FINT. LOVELOVELOVE.

Jag mår faktiskt bättre och har haft en underbar dag med min fina Isa. Och kurslitteraturen var äckligt dyr.
Bisous

DAZED WEDNESDAY



WEDNESDAY: Underbara Dazed & Confused, gör det igen! Underbart omslag. Jag är på bättringsvägen, är bara helt röd runt näsan för jag har snytit mig så mycket (oerhört vackert) och ska idag ut på stan med Isa och köpa kurslitteratur, undrar hur dyrt det är?
Stockholm verkar bjuda på fint väder idag, så det känns bra.
Bisous

SICK!



TUESDAY
: Je suis malade. Iuh! Igår blev jag cpförkyld (extremt passande på första föreläsningen satt bara och snurvlade haha) och är fortfarande dålig. Så tråkigt! Men jag antar att det var tvungen att komma nu, alla är ju sjuka. Så därav tänker jag ligga i sängen och kolla SATC hela dagen och dö förkylningsdöden, massa bisous.

LAST NIGHT OUTFIT




LAST NIGHT OUTFIT:
Body Sonia Rykiel pour H&M, shorts Gina Tricot, kavaj second hand

Gusse vad jag har ont i halsen! Nu blir det Joel Kinnaman på tv MMHM (ja jag har stora cravings efter denna herre precis som alla andra svenskor!)
Bisous

SOME WEEK-ENDS PHOTOS.


FRIDAY: Middag klockan tolv på natten i Bandhagen!

SATURDAY: Fin whiskey på Reisen i Gamla Stan



SUNDAY: Söndagsmysfika med Isa på Kulturhuset



Min week-end har varit fab! Nu börjar jag bli förkyld (vilket inte alls är konstigt alla runt omkring mig är grymt förkylda) men det är inte alls bra då jag har min första föreläsning imorgon! Känns konstigt att börja plugga imorgon på Universitetet. Men, detär bara en kurs så jag blir inte en äkta student, får inte ens studentrabatter så då är man väl inte en äkta student? Jag är hellre en litedåochdåstudent.
Nu ska jag dricka te och knapra c-vitamin! Bisous




NEW CARIN W.



NEW CARIN W:
Min nya tröja från Carin Wester, likes alot!
Nu ska jag fira Stockholm med massor med vin!
Bisous

JE SUIS Á STOCKHOLM!


pic anywho.dk

SATURDAY:
Je suis arrivée á Stockholm! Kom igår, träffade Petter nästan direkt (en vecka är lång tid för mig) Vi åkte ut till Ludde och Isa, lagade mat och drack vin och åt maten klockan tolv på natten. Hm, blev lite konstigt. Men det var så bra! Nu ska jag ut och gå på stan, vill äta lunch någonstans mysigt, och vill ha på mig en grå långklänning á la femme ANYWHO. Klänningen finns på Asos men inte kvar i min storlek, merde!

Au revoir, bisses!

GOTTA LOVE





THURSDAY: SÅ snygga skinnshorts, i die. Letade idag på Gina Tricot rean men fyndade nada. Nu packar jag hejvillt och det är galet mycket som ska med, så tjarå.


MEN. EN SAK TILL.
JORDBÄVNINGEN PÅ HAITI
SKÄNK 50 KRONOR VIA DIN MOBILRÄKNING TILL PLAN SVERIGE FÖR HJÄLP TILL KATASTROFENS OFFER
SMSA TILL 72910


LE WEDNESDAY OUTFITE





LE WEDNESDAY OUTFITE: Randig tröja Acne, shorts Gina Tricot, kavaj Second hand, skor Hope, väska Miu Miu

Nu ska jag sleepa är så trött. Malmö tog musten ur mig, mon dieu.
Bisous

GEORGIA LOVE




WEDNESDAY: LOVE LOVE LOVE Versace kampanjen med Georgia May Jagger.
J'aime!

Bisous

DON'T.LIKE.IT


pic via hotspotbloggen

TUESDAY: Gillar INTE den nya Hermès kampanjen fotad av Paolo Roversi, jag säger som Hotspot (vis dam!) give us Camilla Åkrans instead. MERCI.


Nu har jag precis kommit hem från en stor thaimiddag med mina finaste tjejer. Vi sa hejdå åt och snackade skit. Sånt som jag gillar att göra med mina finaste tjejer, förutom att säga hejdå dådå.
Dådådådå. Imorgon blir det Malmoe! Bisous

OH NO!


pic lefashion

TUESDAY: Åh nej. Jag tror jag har blivit förkyld. Eller antagligen, jag nyser hela tiden. Mon dieu, jag har inte tid med det! Idag måste jag packa, träna och sånt. Åker på fredag.
Nej nu ska jag sluta beklaga mig.
Au revoir!

THE HOLE OUTFIT.

 

 

THE HOLE OUTFIT: Nättröja från H&M trend, shorts från Gina Tricot, skor från Dinsko.

Hittade nättröjan på H&M i stada och gillade den på en gång, nu sova. Så trött!

Bisous


WATCH ME!



MONDAY: Idag fick jag en ny klocka! En svart från Calvin Klein som jag har velat ha så himla länge så det var väl på tiden (ha-ha skämt lite roligt kanske?) nu slipper jag hala fram min iphone varenda gång jag vill veta klockan, bra det!

PARIS LOVES VAGABOND



MONDAY: Hittade denna très beau pic på Caroline/Febers sida. Det är modellen Frida Gustavsson som frontar Vagabonds vårkampanj och det är såklart fotat i den vackraste städer av dem alla, Paris!
Oh Paris, tu me manques!

EMELIES BIRTHDAY!


Min finaste Emelie fyllde år så hon firade såklart, halsbandet fick hon av mig och Rebecka, finnes på Indiska! Sjukt snyggt faktiskt.

Efterätt!

Den snyggaste bilden ni någonsin sett på mig tror jag! Fast jag skulle bara visa min nya body, Sonia Rykiel pour H&M.




Och så sjöng vi såklart!

Min sista utekväll i Helsingborg slutade på bästa sätt, med de bästa vännerna såklart.

Nu är det Scream på tv, vågade aldrig se den som barn typ (kanske inte så konstigt egentligen?) men nu ska jag se den och jag kanske klarar mig utan mardrömmar (ha-ha ja jag är en väldans mes när det gäller skräckisar)


Bisous en masse

THE SUNDAY INSPIRATION.




Jak & Jil BLOG.

THE SUNDAY: Inpsiration gånger 1000 på Jak & Jil, så vill jag se ut just precis nu! Fast jag sitter i mina långkalsonger och en stoor tröja och tittar på The Hills. Aldrig kollat på det förut och jag tror inte ens jag gillar det bara massa blablabla äcklig amerikanska men strunt samma, det är faktiskt kul!
Men jag hatar kommentaren he is sooo cute!

TONIGHT IS GONNA BE A GOOD NIGHT!



SATURDAY: Ikväll ska min fina vän Emelie firas då hon fyller 21 imorgon! Så det blir mat och drinkar hela natten och en sista Helsingborgsutång på ett bra tag. Nästa helg blir det Stockholm! So tonight is gonna be a good night!
Bisous

LES VAGABONDS


pic via fashionflash

FRIDAY: Mon dieu, les shoes från Vagabond som kommer ut i vår är to die for!
De får hemsktväldigtsnälla gärna pryda mina fötter i vår!

Nu ska jag ta mig en liten dusch och sedan se på The Reader.

LE SOMEDAY OUTFIT





LE SOMEDAY OUTFIT: Tights MTWTFSS, skjortsak MTWTFSS, kavaj second hand, stövlar Acne


Såhär såg jat typ ut för några dagar sen. Gillar mitt nya läppstift från Clinque alot! Nu är jag hemma hos min loverboy som pyser iväg till Stockholm imorgon. Jag åker nästa vecka men vi får inte vår lägenhet förrens i slutet på januari så vi ska bo på olika håll (kunde inte klämma in oss i en tinywiny etta) Så nu blir det hejdåmys!

Bisous en masse et baba

THOSE SUNGLASSES


vogue germany pic via fashionsquad

THURSDAY: Extremt snygg stylad bild i Vogue Germany jan -10. Vill ha solglasögonen! Riktigt gamla 50-60 glasögon med Holy Golightly stuk! Mega cravings, det blir till att titta runt bland alla Stockholms second-hand butiker!
Bisses

MOSCHINO CRAVINGS





PICs härifrån via anywho.dk

MOSCHINO CRAVINGS:
Moschino bälten och väskor är det enda som finns i mina tankar just nu! Så himla snyggt till jeans och allt möjligt. Ska rota igenom mammas garderob efter Moschino bälten, inte för jag tror hon har några men iallafall. Annars, Sandra akta din Moschino väska för det kan finnas en viss Matilda som snor den... beware!
Just kiddin.
Snyggt är det iallafall!
Bisous en masse

ANOTHER CROSS




TUESDAY:
Jag har varit sugen på ett stort korshalsband läänge och rätt som det var hittade jag en gammal nyckelring med fetekorset, tog en kedja från ett smycke jag inte använde et voìla! Ett fab korshalsband! Très satisfait!

Nu ska jag hem till le boyfriend för lite mat och vin och sånt för han fyllde år igår. 22. Mon dieu! Han fyllde nyss 18! Bisous

H&M THE GARDEN COLLECTION, J'AIME!


Ma chérie Natasha Poly
pic via Linn Gustafsson

MONDAY: Mon dieu vad jag ska hänga på H&M i vår! Vill ha alles, fab fab fab är vad det är! Den vita klänningen hade varit perfekt på studenten (för dom som ska ta och för dom som ska till studentmottagningarna och pimpla vin = läs jag :) Och av helt återvunna material! Helt perfekt ju!

J'aime!

Bisous

THE NEW YEARS OUTFIT






THE NEW YEARS OUTFIT:
Klänning från MTWTFSS, skor från Divided Exclusive, kavaj Monki avec säkerhetsnålar, ring H&M och mammas gamla.

Haha måste tilläggas. Bilderna tog vid halvfemtiden och jag var inte särskilt nykter. Men det blev ändå några! Älskar den sista bilden haha. Men klänningen. Himla snygg är den faktiskt ser ut som sånt som en riddare har ni vet under rustningen vad det nu heter, men världens sämsta kvalitet. Trådar överallt! Morr. Men men what to do!
Bisous


I WANNA RUSSH


pic Russh janfeb10 via tfs via radarmagazine/fashionflash

SUNDAY:
Älskar denna bilden, så incredible snyggt!
Fucking skitkallt idag iuh och ingenting värmer. Läste färdigt Elsas mode idag som var en julklapp från ma&pa och ja vad ska man säga. Jag kan säga såhär, Sofi Fahrman ska nog hålla sig till att styla och blogga (sånt som hon är väldigt bra på) och hålla sig borta från böckerna, för skriva det kan hon inte. En crappigare bok får man faktiskt leta efter.

Nu ska jag fixa lite plagg som jag ska sälja inför Stockholmsflytten!

NYÅR20092010


Frej var kvällens kock


Min syster och Oscar

Ola!

Ola och min Petter



Förrätten förbereds!




Ludde!

Haha såklart gruppbild, tolvslaget!


Sen massa dans!

Precis som nyår ska vara!

Nyår hos Ludde på Råå var hur underbart som helst, sjukt god mat, massor av alkohol (för då blir alla glada) raketer och dans! Igår var det bakisdagen nummer ett, jag spenderade den i sängen med Petter och sedan masade vi oss till Charles och Anne för hembakad pizza med mycket salt på.
Nu ska jag äta godis och läsa tidningen. Fy sjutton vad godis är gott.
Bisous


RSS 2.0