AU REVOIR 2010!BONNE ANNÉE!




Var ju tvungen att göra denna listan som jag gjorde förra året innan jag drar på mig nyårsklänningen och åker till Hittarp!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag flyttade till Stockholm, började jobba på American Apparel, köpte lägenhet, började plugga på universitetet! Ganska mycket faktiskt. 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Problemet med mig är att jag aldrig kommer ihåg vad jag lovade förra året. Detta nyårslöftet kommer jag försöka att hålla! 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej! 
5. Vilka länder besökte du? Frankrike Paris, Nice, Österrike, buhu det var ganska lite resande i år. 
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011? Jag vill resa mera mera mera mera! Bara det. Och massvis med kärlek! 
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 16 juli var ganska speciellt för då firade jag och Petter fem år tillsammans. Annars den dagen jag och min bror hade vår stora födelsedagsfest. Men det var bara en härlig dag i juli! Sommaren var underbar. 
8. Vad var din största framgång 2010? Gosh. Tentan jag klarade? Haha jag vet faktiskt inte. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Halsfluss i somaras var inte kul men det var inget jag direkt dog av även fast det kändes så! 
11. Bästa köpet? Mina skor från Acne. Pistols bootsen, bästa köpet. 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Shopping lätt. Och lägenheten såklart! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Sommaren var riktigt bra. Även fast jag jobbade stört mycket, men det var så mysigt att spendera en sommar på söder.  
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Kanye West underbara album och såklart Edward Sharpe and the magnetic zeros! 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag tror gladare. Fast alltså det är ju svårt att veta. 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest. Helt klart. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Shoppat haha. 
18. Hur tillbringar du nyårsafton? Med underbara vänner hemma hos Ola i Hittarp! 
19. Blev du kär i år? Ännu mera kär!
20. Favoritprogram på TV? Eeeh True Blood såklart! 
21. Bästa boken du läste i år? Just Kids, Patti Smith. 
22. Största musikaliska upptäckten? Regina Spektor! Kan inte förstå att jag inte har lyssnat på henne tidigare.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick en macbook, sjukt bra. 
25. Något du önskade dig men inte fick? En resa. 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Gick på systemet! Fyllde ju 20. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja resor, (fy tusan vad jag tjatar men jag ska boka in London Paris och NY nu nu nu!) 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Mera färg, mycket American Apparel (såklart) nu på senaste skjortor en masse! 
29. Vad fick dig att må bra? Kaffe och cigaretter på Ljunggrens terass! En härlig vinkväll med Rebecka i Humlegården. Mer sånt i sommar! 
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Joel Kinnaman. Stört mycket faktiskt. 
31. Vem saknade du? Elisabeth Östin. Mamma och pappa kanske haha. 
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla människor jag träffade när jag började på AA som jag fortfarande hänger med och alla de nya jag träffade på modevetenskapen. Och My. Finaste My!
Haha skål säger Petter
skål säger jag
Vi ses nästa år!
Hej då 2010 jag tror 2011 blir waaay bättre!

CHRISTMAS OUTFIT

klänning rodebjer, pumps acne

CHRISTMAS OUTFIT: Ganska oskarp bild men detta har jag haft på mig på både julafton och pappas födelsedag (den 26e). Älskar mina nya skor från Acne blir superlång (ja iallafall 1,75) och kan gå i dom, toppen toppen!

CHRISTMAS

CHRISTMAS PT1: För mig började julen när jag och Petter förra måndagen gick och kollade på, a Christmas Carol på Maxim teatern!
För att sedan ta mig ner till Skåne och underbara Viken för middag hos min fina Lisas familj.
Fina bilder vid pianot
Millie vaktar julklapparna!

JULAFTON, jag vaknade upp för första gången med snö utanför mitt fönster (på julafton då) och vi gick senare den traditionella gå-ut-med-sally-jul-promenaden
Här väntar vi på mamma
Vackraste platsen i världen.
Bror min!
Sally var fin i rött!
Julklappsutdelning
Och Sally somnade sött bland allt papper. Nu är julen över och det gick lite väl snabbt tycker jag. Men what to do. Snart nyår!

MERRYXMAS!


MERRYXMAS: Oj vilken pose bild jag bjuder på men what to do. Jag blev ju ganska snygg.
Min jul igår var helt underbar och jag har säkert tagit 100 bilder haha. Idag är det utgång som väntas, traditionellt som vanligt! Och imorgon fyller min pappa år! Gammal blir gubben.
Puss från oss alla till er alla!

HEMMA

HEMMA: Åh det är så fint att vara hemma. Har julpyntat hela dagen (jag älskar att julpynta) och ikväll ska hela min familj hem till min bästa Lisas familj för en liten middag. Så mysigt. Så därför är jag frånvarande. God jul!

SICK AGAIN

'
lefashionimage

SICK AGAIN: Det är så orättvist ibland, men nu är jag sjuk igen. Förkyld igen. ÅH. Jag som hade massor att göra idag.
Buhu. Tycker lite synd om mig själv, fast imorgon ska jag hem till Helsingborg. Och där finns min syster som jag inte sett sedan i juli!

WEEKEND PT 1.

WEEKEND PT 1: Förra veckan så var jag Sandra Lina och Emil på Kolingsborg, vilket var helt sjukt kul!
Sen i lördags hade vi lite inflyttjulmys hemma hos oss
Sen blåstes det ballonger!
My gick på krigsstigen och vann, såklart!

Sen var den helgen slut! Snart kommer bilder från den andra men först lite indisk mat!

FRÅNVARO



pic: vet icke. anywho tror jag.

FRÅNVARO: Jag har varit lite borta de senaste dagarna har flängt hit och dit. I torsdags åt vi middag hos Jakob och pratade hela natten och igår julhandlade jag hela dagen och avslutade det med en middag/kväll på Kåken. Idag ska jag äta brunch med Rebecka och ikväll ska vi fira My. Puh.
Vi hörs sen då.

ACNE SHOES




ACNE SHOES:
Igår köpte jag en julklapp med julklappspengar från mormor. Det blev dessa pumps från Acne som jag har spanat på sedan i somras någongång. Så fina så nöjd!

LUCIA OUTFIT


boots acne, jeans cheap monday, väska chanel, skjorta cheap monday, scarf från nice och jacka från acne

LUCIAOUTFIT: Jackan är ett nytt fynd från archive. Så glad när jag fann den, mindre än halvapriset! Catching! Dessutom är jag väldigt glad för julgranen på vår innergård eftersom jag inte har någon i min lilla lya!
Bisou

LUCIA!



LUCIA: Jag och Petter gick förbi NK för att spana in Luciatåget.







Det var himla fint.

A NICE OUTFIT DEUX


trench mtwtfss, sjal mtwtfss, kjol american apparel, tröja monki, boots acne och väska chanel

A NICE OUTFIT DEUX: Har helt glömt att ladda upp denna outfiten som togs för några veckor sedan. Har tappat bort min kamerasladd någonstans här i röran så bilderna från helgen kommer. Nu ska jag och Petter ge oss in mot stan för att kolla luciatåget på NK! Puss

BOYFRIENDS TSHIRT



tshirt american apparel läppstift ysl

BOYFRIENDS TSHIRT: Igår hade jag på mig min pojkväns tshirt. Ganska mysigt ändå.

EET


pic lisa

EET: Jag har varit dundersjuk därav ingen uppdatering. Idag sov jag till två och kunde inte gå till skolan, det börjar bli lite bättre dock. Spenderar dagarna framför tv:n med Twin Peaks och mängder med Jasminte. Snart ska vi äta soppa. Måste bli frisk för i heelgen väntar massor av roligheter såsom Mejans julfest och inflyttningsfest.
Det är ala gött.

WOOLRICH




WOOLRICH: I lördags köpte jag denna jacka i Sturegallerian. Jag ser lite ut som en rund boll men det får man ta nu när det är vinter. Himla skön är den iallafall och nu ska jag ta den och gå till Cajsa Warg och köpa soppa. Halsen är sjuk! Aj aj aj.

KATARINABANG.



KATARINABANG:
I torsdags flyttade vi in och Jakob och Greta kom på lite pizza och öl. Och jag hade redan satt upp en stjärna i fönstret, mycket viktigt.




Sen gick vi och såg Thomas men då stannade kameran snällt hemma. Idag har jag gått och köpt en supermegaparka så nu slipper jag frysa när det bli sådär -50, fast det lär det väl inte bli, men in case of så att säga.

puss

MOVIN'KATARINABANGATA

MOVIN'KATARINABANGATA: Hej! Jag är lite borta just nu, vi flyttar in i vår lägenhet just nu. Vår första alldeles egna lägenhet. Så denna dag har bestått av att packa upp! Ikväll ska vi dock bege oss till Malmen för att kolla på när Thomas spelar. PUSS. hörs snart.

RSS 2.0